200
jxbl2-
jxbl3
jxbl2

LamaranLamaran

babagan kitababagan kita

Yantai Joyshing Glass Co., LTD. , Minangka produsen lan pemasok khusus kanggo macem-macem produk kaca ing Tiongkok, tujuane kanggo menehi solusi kaca canggih kanggo konstruksi, dekorasi, transportasi, pertahanan, hiburan & olahraga lan liya-liyane. 

company

Produk sing ditampilakeProduk sing ditampilake

warta paling anyarwarta paling anyar

  • new
  • new
  • new
  • Apa sampeyan ngerti carane nginstal lawang kaca geser kanthi bener

      Kanthi inovasi lan pangembangan industri kaca terus-terusan, produk kaca wis integral ing urip kita, dekorasi ing kluwarga kanthi frekuensi nggunakake kaca luwih asring, lan lawang kaca ora mung ing industri konstruksi sing dikenal asring digunakake ing deco ...

  • Kaca Bending Panas

    Kaca Bending Panas BY ADMIN NOV. 24, 2020 Kaca hias minangka produk kaca sing digunakake khusus kanggo dekorasi, sing umume diolah kanthi jero, kalebu embossing, frosting, painting, lan liya-liyane Joysh ...

  • Kaca gardu gedhe banget

    Dening Yantai Joyshing Glass Co., Ltd sawise nggawe proyek jembatan pasir kaca yantai HouSha Square, wis sukses rampung, perimeter kaca gerbang kaca 136 meter, kabeh jembatan jembatan nggunakake 15 + 15 kaca laminasi ultra tempered, sak gelas dawane ...

  • Kaluwihan Kaca Laminasi

    Tegese kanggo netepi standar nasional kaca laminasi, kaca tempered, lan kaca berongga sing digawe. Antarane, kinerja sakabehe kaca laminasi lan gelas berongga saka kaca laminasi paling apik. Ing omah modern, efek isolasi swara apik, lan wis dadi ...

  • Kaca Tempered, Kaluwihan lan Kerugian, Sampeyan Kabeh Ngerti?

    Kaca tempered minangka jinis kaca safety. Nyatane, iki uga minangka kaca sing prestise. Kanggo nambah kekuwatan gelas, cara kimia utawa fisik biasane digunakake kanggo mbentuk stres kompresi ing ndhuwur kaca. Nalika gelas kena kekuwatan eksternal, surfa ...